Krivaqa e Sejdiu nuk e pranojnë fajësinë as në procesin e ri gjyqësor
Lajme / Vrasja e Marigona Osmanit

Krivaqa e Sejdiu nuk e pranojnë fajësinë as në procesin e ri gjyqësor

Në seancën e rigjykimit të premten, në Gjykatën Themelore në Ferizaj, të akuzuarit Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu janë deklaruar të pafajshëm për dhunimin dhe vrasjen e Marigona Osmanit. Këtë deklarim, dy të akuzuarit e bënë pasi që palët në procedurë hoqën dorë nga leximi i aktakuzës, raporton “Betimi për Drejtësi“. “Nuk e pranoj fajësinë