Pas kritikave që ia bëri Kurtit, Aliu e uron Pajazitin që e mposhti këshilltarin e Bislimit në Bujanoc
Lajme / Zgjedhjet në Luginë

Pas kritikave që ia bëri Kurtit, Aliu e uron Pajazitin që e mposhti këshilltarin e Bislimit në Bujanoc

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Liburn Aliu, ka deklaruar se ka qenë gabim animi i qeverisë së Kosovës për një parti politike për zgjedhjet në Luginë të Preshevës. Por, më pas Aliu e ka bërë një postim unifikues në Facebook, ku pos Ardita Sinanit nga Partia për Veprim Demokratik të mbështetur nga kryeministri