Ndalimi arbitrar në kufij dhe presioni ndërkombëtar që çoi në lirimin e policëve kosovarë
Lajme / Zhvillimet e së enjtes

Ndalimi arbitrar në kufij dhe presioni ndërkombëtar që çoi në lirimin e policëve kosovarë

Gjatë së mërkurës së 17 prillit, autobusë nga Kosova u ndaluan përreth 20 orë nga policia serbe në kufirin Kroaci-Serbi, për t’u liruar më vonë pas marrjes në pyetje nga policia serbe. Përpos qytetarëve u ndaluan edhe pesë zyrtarë policorë, në mesin e tyre edhe zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq. Sipas Ministrisë së