TikTak.al

Medicus

Eliminimi i kancerit pa kirurgji, metodat më të reja të aplikimit në radiologji! – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Medicus

Eliminimi i kancerit pa kirurgji, metodat më të reja të aplikimit në radiologji! – Balkanweb.com – News24

Radiologët intervenues diagnostikojnë dhe trajtojnë sëmundje të ndryshme. Ata trajtojnë një gamë të gjerë kondicionesh në trup duke futur mjete të ndryshme të vogla, si kateterë ose tela nga jashtë trupit. Rrezet X dhe teknikat e imazherisë si CT dhe ultratingulli ndihmojnë në orientimin e radiologut në kryerjen e procedurave. Radiologjia intervenuese mund të përdoret

Simptomat që paralajmërojnë tumor në aparatin tretës! – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Medicus

Simptomat që paralajmërojnë tumor në aparatin tretës! – Balkanweb.com – News24

I ftuar në Medicus nga Daljana Sejdia, në News24, dr.Arvin Dibra, ka folur mbi sëmundjet e stomakut, duke u përqëndruar tek tumoret dhe rastet e ndërhyrjeve kirurgjikale. I pyetur për simptomat që pacientët nuk duhet t’i neglizhojnë, ai ka përmendur disa, duke cilësuar:Dhimbjet e vazhdueshme të stomakut, rënia në peshë pa motive, ndjesinë e neverisë

Scroll to Top