TikTak.al

-Muzikë

Koncerti për Lefter Çipën, “Këngët e atdheut tim” ushton në Teatrin Kombëtar të Operas – Balkanweb.com – News24
-Muzikë, Fillimi

Koncerti për Lefter Çipën, “Këngët e atdheut tim” ushton në Teatrin Kombëtar të Operas – Balkanweb.com – News24

TIRANE Nën titullin “Këngët e atdheut tim”, krijimtaria e Lefter Çipës ka mbledhur dhjetëra artistë në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit të hënën në mbrëmje.Këngë e valle, tinguj e vargje kanë jehuar para publikut që ndoqi me kërshëri një krijimtari disavjeçare të princit të polifonisë shqiptare.I ndarë nga jeta dy vite më parë

Scroll to Top