TikTak.al

-Pc-Mobile

Ndryshimet e fundit të WhatsApp inatosin përdoruesit – Balkanweb.com – News24
-Pc-Mobile, Fillimi

Ndryshimet e fundit të WhatsApp inatosin përdoruesit – Balkanweb.com – News24

WhatsApp, në një përpjekje për të revolucionarizuar aplikacionin, përfundoi duke zemëruar përdoruesit së fundmi, duke shtuar shkronja të mëdha në etiketat e saj “Online” dhe “Typing”, raportoi Daily Mail. Gjiganti i teknologjisë e tërhoqi me shpejtësi modifikimin pasi u përball me kritika të forta në mediat sociale, duke thënë se aplikacioni “po kthehej në normalitet

Si të krijoni video në aplikacion duke përdorur inteligjencën artificiale – Balkanweb.com – News24
-Pc-Mobile, Fillimi

Si të krijoni video në aplikacion duke përdorur inteligjencën artificiale – Balkanweb.com – News24

Google Photos ju lejon të krijoni video duke përdorur inteligjencën artificiale (AI) me imazhe të ruajtura në aplikacionin e disponueshëm për Android dhe iPhone (iOS). Funksioni i quajtur “Highlight Video” kombinon automatikisht fotot dhe muzikën për të krijuar një klip në vetëm disa prekje. Përdoruesi mund të zgjedhë njerëz, vendndodhje, aktivitete ose data dhe aplikacioni

Scroll to Top