U dashurova çmendurisht me një shqiptare. Jetesa në Tiranë më pëlqen – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Podcast

U dashurova çmendurisht me një shqiptare. Jetesa në Tiranë më pëlqen – Balkanweb.com – News24

Drejtori i News24, Aleksandër Çipa me podcastin e tij “Çështja është” ka patur të ftuar gazetarin e njohur italian, Stefano Marcelli. Vite më parë, Marcelli me një angazhim prej më shumë se 40 vitesh në gazetari, vendosi të lërë vendin e tij, Italinë. Papritur ai zgjodhi Shqipërinë dhe Tiranën për të jetuar. Gazetari italian shprehet