TikTak.al

Politikë Bota

Raketat ruse rrezikuan Mitsotakis në Odesa, Rama dënon sulmin: Provokime të pamatura, rrezikuan jetën e mikut dhe aleatit të përkushtuar
Politikë Bota

Raketat ruse rrezikuan Mitsotakis në Odesa, Rama dënon sulmin: Provokime të pamatura, rrezikuan jetën e mikut dhe aleatit të përkushtuar

Tirane- Përmes një postimi në rrjetin social X, kryeministri Edi Rama ka dënuar sulmin me raketa ruse ditën e djeshme (6 mars) në Odesa, e cila ra fare pranë delegacionit të kryeministrit grek Mitsotakis.Ky i fundit ishte për një vizitë të papritur në Ukrainë me presidentin Volodymyr Zelensky. Rama shprehet se këto sulme janë provokime

Raketat ruse rrezikuan Mitsotakis në Odesa, Rama dënon sulmin: Provokime të pamatura dhe të rrezikshme
Politikë Bota

Raketat ruse rrezikuan Mitsotakis në Odesa, Rama dënon sulmin: Provokime të pamatura dhe të rrezikshme

Përmes një postimi në rrjetin social X, kryeministri Edi Rama ka dënuar sulmin me raketa ruse ditën e djeshme në Odesa, e cila ra fare pranë delegacionit të kryeministrit grek Mitsotakis. Ky i fundit ishte për një vizitë të papritur në Ukrainë me presidentin Volodymyr Zelensky. Rama shprehet se këto sulme janë provokime të pamatura

Scroll to Top