Për kë do të votojnë shqiptarët?
Rajon / Më 8 maj

Për kë do të votojnë shqiptarët?

Maqedoni e Veriut: Partive politike dhe kandidatëve për president u kanë mbetur edhe tri ditë për të prezantuar programet dhe ofertat e tyre para se qytetarët të japin fjalën e tyre të fundit më 8 maj. Kush kë do të përkrahë dhe ku do të shkojnë votat në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të