Kandidatët për president të Maqedonisë së V. zotohen për zgjedhje të drejta, por nuk i besojnë njëri tjetrit
Rajon / Rajoni

Kandidatët për president të Maqedonisë së V. zotohen për zgjedhje të drejta, por nuk i besojnë njëri tjetrit

Kandidatët për president të Maqedonisë së Veriut kanë nënshkruar të martën në Shkup kodeksin për zgjedhje të drejta dhe demokratike, që do të mbahen në dy runde zgjedhore: më 24 prill dhe 8 maj të këtij viti, shkruan Radio Evropa e Lirë.  Në dokumentin që është nënshkruar në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), është thënë