Rroftë Putin, pa të nuk e kthejmë Kosovën
Rajon / Video

Rroftë Putin, pa të nuk e kthejmë Kosovën

Serbët vazhdojnë të mbeten besnikë të Moskës dhe adhurues ndaj presidentit rus Vladimir Putin. Kjo është bërë e qartë në një manifestim pro rus në Serbi, të mbajtur pasditen e 25 shkurtit, nën sloganin “Serbët dhe rusët vëllezër përgjithmonë”, ku rreth 1 mijë njerëz dolën në Beograd për të shënuar 2 vjetorin e luftës së nisur