Koha që LSDM dhe BDI të shkojnë në opozitë
Rajon / Zgjedhjet e dyfishta në RMV

Koha që LSDM dhe BDI të shkojnë në opozitë

“Ne ia dolëm! Maqedonia fitoi! Një fitore historike e popullit”, tha kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në fillim të fjalës së tij nga selia e partisë. Ai ka thënë se në zgjedhjet e sotme ka humbur edhe bojkoti i BDI-së. “Populli ka treguar se nuk do të lejojë që individët të krijojnë kriza dhe të