David Cameron nesër në Tiranë, fokusi i vizitës te emigracioni dhe lufta kundër krimit
Shqipëria / Agjenda

David Cameron nesër në Tiranë, fokusi i vizitës te emigracioni dhe lufta kundër krimit

Ish-kryeministri britanik David Cameron, aktualisht Sekretar Shteti për Çështjet e Jashtme në qeverinë e kryeministrit Rishi Sunak, pritet të vizitojë Tiranën në 22 Maj. Cameron do të pritet rreth orës 11:00 të paradites nga ministri i Punëve të Jashtme Igli Hasani, në Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza”. Rreth orës 12:00 është parashikuar pritja dhe takimi me