Ish-kryeministri i lidhur me grupe të krimit të organizuar dhe kriminelë
Shqipëria / Dokumenti

Ish-kryeministri i lidhur me grupe të krimit të organizuar dhe kriminelë

Sekretari amerikan i shtetit Antony Blinken publikisht më 19 maj të vitit 2021 shpalli ish-presidentin dhe ish-kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berisha person “non grata” për korrupsion madhor dhe minim në demokracisë. Një vit më pas me 19 korrik të vitit 2022 jo publikisht të njëjtin vendim mori edhe Britania e Madhe. Nga selia e PD