Afera e inceneratorit në Tiranë, Erion Veliaj intervistohet për rreth 7 orë në SPAK
Shqipëria / Hetime

Afera e inceneratorit në Tiranë, Erion Veliaj intervistohet për rreth 7 orë në SPAK

Në Shqipëri, kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj u thirr sot në Prokurorinë e Posaçme kundër Krimit të organizuar dhe Korrupsionit, në kuadër të hetimeve që po zhvillohen për inceneratorin e Tiranës. Kjo është hera e parë që ai paraqitet për këtë çështje, duke dhënë shpjegime për afro 7 orë para hetuesve dhe prokurorëve. Ai ka