Djali ishte konfrontuar me babanë para se ta vriste
Shqipëria / Krimi i rëndë

Djali ishte konfrontuar me babanë para se ta vriste

Sipas dosjes hetimore, i ndjeri Pëllumb Metaj para se të vritej nga djali i tij, Hysen Metaj, ata ishin konfrontuar. Ky detaj është zbuluar gjatë deklarimeve të vajzës së viktimës, 19-vjeçares, Hygerta Meta, por që është pranuar dhe nga vetë autori, i cili ndër të tjera shton se debatet dhe konfliktet me të atin ishin