Shqipëria dhe Turqia nënshkruajnë 6 marrëveshje dhe memorandume mirëkuptimi
Shqipëria / Memorandumet

Shqipëria dhe Turqia nënshkruajnë 6 marrëveshje dhe memorandume mirëkuptimi

Delegacioni shqiptar i kryesuar nga Kryeministri Edi Rama po viziton Turqinë për takimin e Këshillit Strategjik të Nivelit të Lartë mes dy qeverive. Gjatë kësaj vizite, Në prani të Presidentit turk, Erdogan dhe Kryeministrit Rama, u firmosën sot 6 marrëveshje dhe memorandume në kuadër të forcimit të mëtejshëm të bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Turqisë. Marrëveshje