Falsifikonin para në Evropë e me to realizohej trafik droge, arrestohen tetë shqiptarë në Spanjë
Shqipëria / Operacioni "Romina"

Falsifikonin para në Evropë e me to realizohej trafik droge, arrestohen tetë shqiptarë në Spanjë

Në Spanjë, si pjesë e grupit më të madh të falsifikimit të parave janë, para këto me të cilat realizohej trafik droge janë arrestuar 8 shqiptarë. Operacioni i policisë i koduar “Romina”, bëri që ata të arrestohen. Megjithatë, operacioni “Romina” është një histori e trafikantëve të drogës dhe marijuanës. Mossos d’Esquadra dhe Policia Kombëtare Spanjolle