Ksamili, kryeqytet i rinisë, mes plazheve më të mira në Europë
Shqipëria / Revista e njohur

Ksamili, kryeqytet i rinisë, mes plazheve më të mira në Europë

Ksamili dhe ishujt e tij janë bërë pjesë listës prestigjioze të “Forbes” si plazhet më të bukura të Evropës. Në një renditje të 15 plazheve më të tërheqës të kontinentit ku bien në sy emra mjaft të njohur të turizmit bën pjesë edhe Shqipëria me plazhin e vogël të rivierës së jugut. “Katër ishujt e