Ngriten çmimet e paketave turistike në Shqipëri, operatorët fajin ia lënë kursit të euros
Shqipëria / Sezoni veror

Ngriten çmimet e paketave turistike në Shqipëri, operatorët fajin ia lënë kursit të euros

Paketat turistike për këtë sezon veror pritet të jenë më të shtrenjta krahasuar me vitin e shkuar. Kjo vjen si rezultat i zhvlerësimit të euros, por dhe rritjes së vazhdueshme të çmimeve të produkteve bazë. “Ky është një moment shumë i sforcuar nga ana jonë, sepse ne nuk duam të rrisim çmimet. Ne duam të