Shqipëria dyfishon pagën për ushtarët që shërbejnë në Kosovë
Shqipëria / Siguria

Shqipëria dyfishon pagën për ushtarët që shërbejnë në Kosovë

Shqipëria ua ka dyfishuar pagën ushtarëve të saj që shërbejnë në Kosovë në kuadër të KFOR-it, përcjell Reporteri.net. Këtë e ka bërë të ditur ministri i Mbrojtjes i Shqipërisë, Niko Peleshi. Ai ka thënë se kjo tregon angazhimin e shtetit për vlerësimin e punës së tyre dhe se do të vazhdojnë të punojnë për rritje