Vazhdon të jetë në gjendje të rëndë
Shqipëria / Sulmi ndaj avokatit

Vazhdon të jetë në gjendje të rëndë

Mjeku Gjovalin Bushi ka folur mbi gjendjen aktuale të mjekut Sokol Mëngjesi, i cili u dhunua nga katër persona. Mjeku tha se gjendja e tij shëndetësore vijon të jetë e rënduar por stabël, dhe se 72 orët në vijim janë shumë të rëndësishme. “Avokati u shfaq me një traume koke. Në momentet e para ishte