Plazhe të mahnitshme dhe njerëz mikpritës
Shqipëria / Tabloidi britanik

Plazhe të mahnitshme dhe njerëz mikpritës

Është e lehtë të bindesh për të vizituar një destinacion magjepsës bazuar vetëm në fotot e bukura që postohen në media sociale, por shpesh vendet më të vlerësuara janë të tejmbushura me turistë. Kështu e nis shkrimin gazetarja Emily Lefroy e “Daily Mail”. Një përdorues i platformës “Reddit” organizoi sondazhin: “Cili vend duhet vizituar këtë