Më mirë 100 mijë turistë që konsumojnë më shumë, se një milion që konsumojnë pak
Shqipëria / Turizmi në Shqipëri

Më mirë 100 mijë turistë që konsumojnë më shumë, se një milion që konsumojnë pak

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka marrë pjesë të hënën në Konferencën Kombëtare “Për sigurinë e turizmit në Shqipëri”, një organizim i përbashkët i Ministrisë së Brendshme dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, me pjesëmarrjen e kryeministrit Edi Rama, kryetarëve të bashkive dhe kabinetit qeveritar. Në fjalën e tij Rama tha se Shqipërisë nuk i