Rama nis vizitën zyrtare në Paris, pritet takimi me presidentin Macron
Shqipëria / Vizita dyditore

Rama nis vizitën zyrtare në Paris, pritet takimi me presidentin Macron

Kryeministri Edi Rama nisi sot një vizitë zyrtare dyditore në Paris, Francë, me ftesë të Presidentit francez Emmanuel Macron, ku do të zhvillojë një sërë takimesh të përqendruara kryesisht në promovimin e potencialeve dhe klimës pozitive që Shqipëria ofron për zhvillimin e investimeve të huaja, si dhe në perspektivën e bashkëpunimit mes dy vendeve në