Vrasja e recepsionistit, gjykata lë në burg dy bashkëpunëtorët e Gerald Shehut
Shqipëria / Vlorë

Vrasja e recepsionistit, gjykata lë në burg dy bashkëpunëtorët e Gerald Shehut

Gjykata ka lënë në burg dy punonjësit e hotelit “Greccia” Daniel Qose 33 vjeç dhe David Lart 30 vjec, të akuzuar si bashkëpunëtorë të Gerald Shehu në vrasjen e recepsionstit Erald Nevruzit pas mesnatës së në orët e para të 6 qershori 2024. Ata akuzohen se e ndihmuan për të fshehur provat, duke eliminuar sendet