Duhet ta kuptojnë se ka një çmim që duhet paguar për akte korruptive
Shqipëria / Zbatimi i ligjit

Duhet ta kuptojnë se ka një çmim që duhet paguar për akte korruptive

“Do të përdorim çdo mjet që kemi në dispozicion për t’iu vënë pas aktorëve të korruptuar dhe për të ndihmuar institucionet shqiptare që t’i vihen pas aktorëve të korruptuar. Kemi një numër mjetesh dhe shpalljet non-grata dhe sanksionet e vizave janë mes tyre, dhe ne do të vazhdojmë t’i përdorim ato sepse janë mënyra të