TikTak.al

Sintezë

Të huajt janë më të kujdesshëm kur marrin makina me qira. Shqiptarët kanë nisur të preferojnë dhe marka koreane – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Sintezë

Të huajt janë më të kujdesshëm kur marrin makina me qira. Shqiptarët kanë nisur të preferojnë dhe marka koreane – Balkanweb.com – News24

Eksperti i tregut të automjeteve Andi Makishti, i ftuar në emisionin Sintezë në News 24 të moderatorit Brenton Kotorri, tha se të huajt, kur marrin makina me qira në Shqipëri janë më të kujdesshëm dhe e mirëmbajnë mjetin. Makishti theksoi se shqiptarët kanë nisur të preferojnë edhe makinat koreane. Andi Makishti: Ka një dallim mes

Njerëzit harrojnë se misioni më i madh në jetën e tyre është krijimi i familjes – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Sintezë

Njerëzit harrojnë se misioni më i madh në jetën e tyre është krijimi i familjes – Balkanweb.com – News24

Ish-deputetja Nora Malaj, e ftuar në studion e emisionit “Sintezë” në News24 është shprehur në diskutimin për abortin se njerëzit harrojnë se misioni më i madh në jetën e tyre është të krijojnë një familje. Ajo u shpreh se shoqëria sot është shumë agresive dhe se njerëzit nuk po arrijnë të kuptojnë rolin e tyre

Blegtorët kanë hequr dorë nga prodhimi i qumështit, janë shtuar importet – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Sintezë

Blegtorët kanë hequr dorë nga prodhimi i qumështit, janë shtuar importet – Balkanweb.com – News24

Aktivisti dhe fermeri Alban Çakalli, i ftuar në studion e emisionit “Sintezë” në News24 ka komentuar protestat dhe pakënaqësitë e blegtorëve në vend, të cilët kanë derdhur qumështin e bagëtive të tyre në rrugë në shenjë revolte ndaj kushteve të tregut. Ai u shpreh se për të vërtetuar krizën e blegtorëve mjafton që të shihen

Kontigjenti i azilkërkuesve në Gjermani, kryesisht prej shkaqeve ekonomike – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Sintezë

Kontigjenti i azilkërkuesve në Gjermani, kryesisht prej shkaqeve ekonomike – Balkanweb.com – News24

Konsulenti politik Bledar Milaqi, përmes një komunikimi të drejtpërdrejtë në studion e emisionit “Sintezë” në News24 ka folur në lidhje me çështjen e azilkërkuesve shqiptarë në Gjermani. Milaqi u shpreh se kontingjenti që i është drejtuar Gjermanisë për të kërkuar azil politik ka qenë kryesisht për shkak të varfërisë dhe kushteve të vështira ekonomike në

Scroll to Top