34 vjeçari dhunonte dhe mbikëqyrte me kamera gruan në Tiranë, pedagogia: Femrat kanë frikë të denoncojnë! Malaj: Probleme ulëritëse për shoqërinë
Sociale Lajme nga emisionet

34 vjeçari dhunonte dhe mbikëqyrte me kamera gruan në Tiranë, pedagogia: Femrat kanë frikë të denoncojnë! Malaj: Probleme ulëritëse për shoqërinë

Sot u zbulua një tjetër rast i dhunimit të një gruaje dhe mbikëqyrja e saj me kamera sigurie nga ana e bashkëshortit. Të ftuarit në studion e emisionit “Përballje” me gazetaren Rovena Neziri kanë diskutuar mbi përsëritjen e këtij fenomeni brenda pak ditësh, duke pasur në vëmendje një rast të ngjashëm të mëparshëm në Tiranë.