Vetmia e kullave dhe turizmi që po troket – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Speciale

Vetmia e kullave dhe turizmi që po troket – Balkanweb.com – News24

Sa herë që shkruajmë për kullat, dhe e bëjmë shpesh, ndokush dhe mund të na “keqkuptojë”, a thua se po themi t’i rikthehemi sërish jetës së kullës me frengji si qëmoti, duke ngarë qetë në arat e vogla në gryka e lugina të thellë bjeshkësh, mes një ekzotike orësh e zanash. Nuk është dhe nuk