Rrahmani dhe Krasniqi, vendimtarë në fitoren e Bukureshtit
Sport / Golashënuesit nga Kosova

Rrahmani dhe Krasniqi, vendimtarë në fitoren e Bukureshtit

Rrahmani dhe Krasniqi, vendimtarë në fitoren e Bukureshtit Sport / Golashënuesit nga Kosova Rrahmani dhe Krasniqi, vendimtarë në fitoren e Bukureshtit Reporteri 16 Shkurt 2024 | 21:37 Dy përfaqësuesit e Kosovës, Ermal Krasniqi dhe Albion Rrahmani me dy golat e tyre ia kanë siguruar fitoren Rapid Bukureshtit në ligën e Rumanisë. Në minutën e 54-t