Presidenti i klubit kosovar kërcënon gazetarin që raportoi për vonesat e pagave të futbollistëve
Sport / Reagon AGK-ja

Presidenti i klubit kosovar kërcënon gazetarin që raportoi për vonesat e pagave të futbollistëve

Gazetari Lorik Gashi është fyer dhe kërcënuar përmes Facebook’u nga presidenti i klubit të futbollit “Phoenix”, Muhedin Ferati. Për këtë ka reaguar edhe AGK’ja, shkruan gazeta online Reporteri.net.  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, thotë se ka pranuar me shqetësim kërcënimet që janë bërë ndaj gazetarit dhe redaktorit të sportit në Kanal10, Lorik Gashi. Siaps reagimit