VAR vazhdon në Premierligë, klubet angleze votojnë “pro”
Sport / Zyrtare

VAR vazhdon në Premierligë, klubet angleze votojnë “pro”

Kohët e fundit pati një iniciativë për ta larguar sistemin VAR nga Premierliga. Megjithatë, pas votimit skuadrat votuan “pro” sistemit VAR që do të vazhdojë të jetë pjesë në ligën elitare angleze. Në këtë takim skuadrat poashtu u dakorduan që të bëhen përmirësime në lojë në mënyrë që gara të jetë sa më kualitative dhe