Rrjetet sociale të “Metas” kthehen në funksion
Tech&Auto / Problemi global

Rrjetet sociale të “Metas” kthehen në funksion

Pas gati një orësh jashtë funksionit, aplikacionet e “Metas”, “Facebook”, “Instagram” dhe “Threads” janë kthyer në funksion. Rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Threads janë jashtë funksionit në shumë shtete të botës. Të tre platformat e kompanisë “Meta” nuk janë duke funksionuar. Përdoruesit e Facebookut janë shkyçur nga llogaritë e tyre dhe e kanë të pamundur