SHBA-ja akuzë ndaj Apple për monopolizim të tregut të telefonave
Tech&Auto / Shtypja e konkurrencës

SHBA-ja akuzë ndaj Apple për monopolizim të tregut të telefonave

Qeveria amerikane ka ngritur padi ndaj gjigantit teknologjik “Apple”, të cilin e ka akuzuar për monopolizim të tregut të telefonave dhe shtypje të konkurrencës, transmeton BBC. Në padi, Departamenti amerikan i drejtësisë ka argumentuar se kompania ka përdorur kontrollin e iPhone që ilegalisht të kufizojë konkurrencën dhe mundësitë e konsumatorit. “Apple” është akuzuar për shumëfishim