TikTak.al

TEKNOLOGJI

Apple dhe OpenAl pranë marrëveshjes që do të integrojë ChatGPT-në në iPhone – Balkanweb.com – News24
Fillimi, TEKNOLOGJI

Apple dhe OpenAl pranë marrëveshjes që do të integrojë ChatGPT-në në iPhone – Balkanweb.com – News24

Sipas Mark Gurman të Bloomberg, Apple është afër finalizimit të marrëveshjes me OpenAl që do ta shtoj ChatGPT-në në iPhone përmes iOS 18. “Apple po finalizon një marrëveshje me OpenAI për iOS-in e ri këtë vit. Bisedimet me Google për të integruar Geminin janë në vazhdim, por asnjë marrëveshje nuk është arritur”, tha Gurman. Siç

Organizata Botërore Meteorologjike jep alarmin e kuq për klimën – Balkanweb.com – News24
Fillimi, TEKNOLOGJI

Organizata Botërore Meteorologjike jep alarmin e kuq për klimën – Balkanweb.com – News24

Ndryshimet klimatike ishin më të dukshme se kurrë vitin e kaluar, tha sot kreu i Organizatës Botërore Meteorologjike (WMO) në një raport që thoshte se bota u përball me një “alarm të kuq”. ”Ndryshimet klimatike janë shumë më tepër se temperaturat. Ajo që dëshmuam në vitin 2023, veçanërisht me ngrohtësinë e paparë të oqeanit, tërheqjen

Scroll to Top