Reportazhi i CNN/ Qyteti italian josh të huajt dhe vendasit me ofertën e çmendur: Të blesh shtëpi me një euro!
Kryesore, Të Fundit, Udhëtime

Reportazhi i CNN/ Qyteti italian josh të huajt dhe vendasit me ofertën e çmendur: Të blesh shtëpi me një euro!

Shitjet e shtëpive me një euro në Itali kanë tërhequr shumë interes gjatë viteve të fundit, ku dhjetëra persona kanë zgjedhur të marrin prona të braktisura në disa nga qytetet e shpopulluara të vendit. Bëhet fjalë për qytete si Mussomeli në Siçili dhe Zungoli në Campania, që kanë arritur të boshatisin banesa të ndryshme të