Xhavit Bajrami – Revista Who
Xhavit Bajrami

Xhavit Bajrami – Revista Who

“RevistaWho.Com”, tabloidi me profil kryesisht showbiz-i është një media që funksionon online përmes website-it dhe rrjeteve sociale.Faza e konsolidimit të saj në treg ka përfunduar dhe sipas studimeve tona momentalisht lexohemi nga një target grup i gjerë, kryesisht femëror, me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqipërinë.“RevistaWho.Com”, numëron më shumë se 4 milionë shikime në muaj