TikTak.al

ZZ-Instant

Hapësirë për inovacion dhe zhvillim teknologjik – Balkanweb.com – News24
Fillimi, ZZ-Instant

Hapësirë për inovacion dhe zhvillim teknologjik – Balkanweb.com – News24

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, lançoi thirrjen e parë për “DURANA Tech Park”, parkun e parë teknologjik në Shqipëri.Në këtë takim me grupet e interesit, ishte e pranishme ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, drejtoresha e AIC, Elira Kokona dhe zv. ministrat e Ekonomisë

“E pakrahasueshme, kjo që po shikoj….”
 – Balkanweb.com – News24
Fillimi, ZZ-Instant

“E pakrahasueshme, kjo që po shikoj….”
 – Balkanweb.com – News24

Televizioni grek SKAY ka dërguar dje në Tiranë një korrespodent për të ndjekur live seancën e dënimit të Belerit.Emisioni i mëngjesit Atériasti ka bërë një lidhje live nga kryeqyteti shqiptar me gazetarin Kristos Xiunos.Ndërkohë që Xiunos fliste për gjyqin ndaj Belerit, ndodh diçka e paparashikuar. Një nga dy moderatorët e njohur të emisionit, nuk e

Gjigantët e teknologjisë pakt për të luftuar dezinformimin në zgjedhje – Balkanweb.com – News24
Fillimi, ZZ-Instant

Gjigantët e teknologjisë pakt për të luftuar dezinformimin në zgjedhje – Balkanweb.com – News24

Një grup prej 20 kompanish kryesore të teknologjisë njoftuan një angazhim të përbashkët për të luftuar dezinformimin e IA në zgjedhjet e këtij viti në mbarë botën, sipas CNBC. Industria po synon posaçërisht falsifikimet e mëdha (deepfake), të cilat mund të përdorin audio, video dhe imazhe mashtruese për të imituar palët kryesore të interesuara në

Scroll to Top