Kryesore Auto & Tech Auto Dani bëhet me veturë të re Porsche që kushton 100 mijë euro...

Dani bëhet me veturë të re Porsche që kushton 100 mijë euro (Foto)

0
SHPËRNDAJE

Ai nuk është kursyer në blerjen e makinave të shtrenjta dhe gjithmonë ka ngasur një të tillë.

E duket se në vitin e ri, rradha ka qenë për një makinë të re.

Dani ka bërë ‘pazarin’ ditën e sotme për një Porche të fjalës së fundmit me model që vjen me ndryshime të specikuara.

Vlera e kësaj veture mendohet të jetë dhjetëra mijëra euro, afër 100.000-shit.

Epo ta gëzojë Dani dhe të ketë vozitje të rehatshme. Ç’të themi tjetër? 

Komentoni Postimin: